Település

Kövesd Facebook oldalunkat

West of Balaton kedvezménykampánnyal és közös játékkal indul a szezon a Balaton nyugati partján

Idén is folytatódik a Nyugat-Balaton régió öt legjelentősebb turisztikai attrakciójának összekapcsolásán alapuló West of Balaton együttműködés.

 

A partnerek közös pecsétgyűjtő kedvezmény-rendszerrel és játékkal indítják a 2022-es szezont. A családok számára alkalmanként több ezer forint megtakarítást jelent a kedvezmény beváltása.

 

A 20%-os West of Balaton kedvezmény hét helyszínen érvényesíthető: a Balaton-felvidéki Nemzeti Park három kis-balatoni látogatóhelyén – a Kis-Balaton Látogatóközpontban, a Kápolnapusztai Bivalyrezervátumban és a Vörsi Tájházban –, a Zobori Élményparkban található Balatoni Hullámvasúton, a Helikon Kastélymúzeumban, a Hévízi Tófürdőben, valamint a Zalakarosi Fürdőben.

 

Újdonság, hogy idén a látogatók az erre a célra kialakított szórólapot saját maguk pecsételhetik le a helyszíneken kihelyezett pecsétekkel, amelyeket a West of Balaton információs tábláknál találnak. Az első helyszínen teljes árú jegyet váltva, majd az ott lepecsételt szórólapot a következő helyszín pénztárában felmutatva kérhetik a kedvezményes West of Balaton jegyet. A szórólapot érdemes megtartani, amíg minden pecsét és kedvezmény össze nem gyűlt.

 

A pecsétgyűjtő szórólapon elhelyezett QR-kód beolvasásával a West of Balaton nyereményjátékban is részt vehetnek a látogatók.

 

 

Forrás: West of Balaton partnerek sajtóközleménye 

 

A West of Balaton kedvezményrendszer weboldala és a játék elérhető az alábbi linkekre kattintva:

 

https://csodalatosbalaton.hu/wob

 

https://csodalatosbalaton.hu/wobjatek/

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail: kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata