Település

Kövesd Facebook oldalunkat

Belvárosi Zenei Estek Siófokon

Időpont: 
2020/07/02 - 19:00
2020/07/09 - 19:00
2020/07/23 - 19:00

Helyszín: Kálmán Imre Kulturális Központ, belső udvar

 

2020. július 2. csütörtök 19.00

Sárik Péter Trió - Falusi Mariann

A nagy sikerű jazzkívánságműsor új kiadásában kizárólag magyar dalok hallhatók. A formáció az elmúlt évtizedek legnagyobb hazai slágereiből válogat és dolgozza át azokat saját szájíze szerint. A Trióhoz most Falusi Mariann csatlakozik, aki minden stílusban otthonosan mozog, legyen az klasszikus zene, jazz, musical vagy pop.

Mariann és a Trió az elmúlt évtizedben számtalan közös műsort hozott létre, ezek megkoronázása a mostani: szabad csapongás műfajok és stílusok között olyan dalok segítségével, amiket tele torokból énekel a közönség, miközben valójában jazzt hallgat vagy akár táncol rá!

A Sárik Péter Trió mára Magyarország egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb jazz-zenekarává vált.

Sikerük egyik záloga, hogy mindhárman nagyon nyitott, sokoldalú muzsikusok, így a közönség sokkal szélesebb rétegét szólítják meg, mint a jazz-zenekarok többsége. Az együttes koncertjeinek hangulata sokszor inkább pop vagy rock koncerthez hasonlatos, még akkor is, ha a Zeneakadémián, vagy a legkomolyabb koncerttermekben játszanak. A zenekar közvetlenségével, energiájával sok új rajongót hoz a jazznek.

 Sárik Péter – zongora, Fonay Tibor – basszusgitár, Gálfi Attila – dob, vendég: Falusi Mariann – ének

 

2020. július 9. csütörtök 19.00

Dallos Bogi

Bogit, a fiatal, győri énekesnőt a „We All” című dalának köszönhetően ismerte meg az ország. A felvétel A Dal 2014 döntőjében a legjobb négy közé jutott. Bár végül nem Bogi képviselte hazánkat az Eurovízión, a szerzemény osztatlan sikert aratott, és a 2014-es év egyik legnagyobb slágere lett, a magyar zenei szakma neki ítélte oda a Fonogram-díjat az év felfedezettje kategóriában. 2014 őszén a Papp László Budapest Sport Arénában, James Blunt előtt léphetett fel, aki kifejezetten a fiatal tehetséget szerette volna előzenekaraként hallani. A 2015-ös év sem diktált lassabb tempót az énekesnőnek, hiszen ismét bejutott A Dal című műsorba „World of Violence” című felvételével. 

„A Dal 2019” műsorvezetője volt, ősztől pedig ő az X-Faktor 2019 női mentora. 2020-ban adta ki ’Közelebb’ című 5 számos EP-jét.

 

2020. július 23. csütörtök 19.00

László Attila

Azok a régi szép dalok

László Attila a 2011-es Csillag születik győztese. Első élő koncertje Siófokon, ahol ismert régi magyar slágerekkel szórakoztatja majd a kedves közönségét.

Egy székelyföldi városban, Kézdivásárhelyen születtem. Már nagyon fiatalon érdeklődtem a zene iránt, 9 éves korom óta zongorázom.

Életem egyik fontos pillanata volt, amikor 2011-ben Magyarországra jöttünk a szüleimmel, az egyik legkedveltebb és legnézettebb magyar televíziós tehetségkutató műsor, a Csillag születik kedvéért, mely verseny 2011. június 4-én meghozta számomra a régen várt sikert és én lettem  2011 „kiscsillaga”.

Mára már számtalan koncerten, fellépésen vagyok túl; a Kárpát-medencén kívül többször színpadra léphettem már Európa városaiban és a tengerentúlon is.

 

2020. július 30. csütörtök 19.00

Balázsovits Edit és a NőComment! band

 

2020. augusztus 6. csütörtök 19.00

Molnár Dixieland Band koncertje, Vendég: Szulák Andrea

A Molnár Dixieland Band 1964-ben alakult, a zenekar combó változata a kvartett. A szokásos swinges, boogie-woggie világslágerek, örökzöldek a megszokott örömzene stílusban amiről a Dr. Molnár Gyula alapító zenekarvezető ismert elismert klarinét-saxofon művész.

Szulák Andrea 10 éve állandó vendége a zenekarnak remek hangja kiváló interpretáló képességei felejthetetlen élményt nyújtanak a közönség számára.

Üde színfolt a fellépők összeszokottságából adódó vidámság.

Biztosak vagyunk benne ha lesz tenyérnyi hely a színpad előtt lesznek a nézők közül akik spontán táncra perdülnek....

 

 

2020. augusztus 13. csütörtök 19.00

Group 'n' Swing

Az idén 14 éves, Fonogram-díjas Group’n’Swing Zenekar mindig kiemelkedő helyet foglalt el a magyar zenei palettán, és megtiszteltetéssel tudhatja magának a szakma és a közönség egybehangzó elismerését.

Koncertjeiket a kiemelkedő zenei minőség, sodró lendületű koreográfiák, felhőtlen jókedv, és a közönségüket is magával ragadó pozitív energia fémjelzik.

A frissen elkészült negyedik, “Játszom tovább” című nagylemezük az eddigi legsokszínűbb mind közül. Igazi zenei csemege a soul, a pop, a twist, a rockabilly és a swing szerelmeseinek egyaránt. A zenei irányzat, a hangzás és a színpadkép alapjaiban való megreformálása a stílusjegyek megtartásával, már korábban a zenekar célkitűzései között szerepeltek. Mindezekre Mihályi Réka visszatérésével és az új férfi frontember, Mujahid Zoli érkezésével nyílt lehetőség, hogy a zenekar az eddigi legerősebb oldalát mutathassa meg.

 

 

2020. augusztus 27. csütörtök 19.00

Vörös Tamás Project

"Black Friday"

 A rendezvény ingyenesen látogatható.

 

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail: kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata